Un bărbat din Dâmboviţa a fost arestat preventiv după ce și-a agresat sexual fiica vitregă în vârstă de 14 ani

Date:


Un bărbat în vârstă de 35 de ani din judeţul Dâmboviţa a fost arestat preventiv, fiind inculpat pentru agresiune sexuală. Victima este fiica vitregă a suspectului, care are 14 ani.  

Faptele au avut loc săptămâna aceasta, la locuinţa bărbatului şi a fiicei sale vitrege. ”Din investigaţiile efectuate a rezultat că, la data de 11 septembrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat la domiciliu, o minoră de 14 ani, din Corneşti, ar fi fost agresată sexual de tatăl vitreg”, transmite, sâmbătă, Poliţia judeţeană Dâmboviţa.

Iniţial, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, iar sâmbătă 14 septembrie, a fost prezentat Judecătoriei Târgovişte. Judecătorii au emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articol recomandat de sport.ro


FOTO Tânăra desemnată “cel mai frumos copil din lume”, apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist

FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist



Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related