Reacția lui MM Stoica, după ce Marius Șumudică a ajuns antrenor la Rapid

Date:



În urma rezultatelor modeste din primele șase etape, Neil Lennon (53 de ani) a fost îndepărtat, iar Marius Șumudică a fost imediat contactat pentru a prelua echipa, cu trei zile înainte de meciul cu Poli Iași, care va avea loc în deplasare.


Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, în paralel și analist TV, a reacționat după ce a văzut că Marius Șumudică s-a întors la clubul din Giulești după 13 ani.


La Rapid, ”Șumi-gol” va avea un obiectiv diferit față de cel al lui Neil Lennon. Dacă nord-irlandezului i s-a impus clasarea în zona locurilor 1-3, Marius Șumudică are în contract doar intrarea în play-off.


MM Stoica: ”Există o explicație logică”


„Auzisem varianta aia, că după primele șase etape, clauza de reziliere e mică, urmând să crească. M-am gândit că dacă nu o bat pe Dinamo, probabil că e finalul.


Există o explicație logică și la asta. Te aduc într-un campionat nou pentru tine, într-o țară cu altă cultură fotbalistică. Eu îți dau bani mulți, dar e riscant pentru mine, îți pun o clauză mică, poate nu te acomodezi. Cazi cu bicicleta, știu eu ce se poate întâmpla?


Nu mai antrenase de patru ani de zile pe nimeni (n.r. – Lennon a antrenat la Omonia Nicosia în urmă cu doi ani), asta era un semn de întrebare. Am primit foarte multe propuneri de antrenori. Aveam sau n-aveam nevoie, primeam. Agenții își fac treaba, propun”, a spus MM Stoica, la
Prima Sport.


Șumudică a mai fost principal la Rapid în era George Copos, iunie 2010 – aprilie 2011. Atunci, “Șumi” înregistra 14 victorii, 10 remize și 8 înfrângeri.



Neil Lennon, de cinci ori campion cu Celtic


Înainte de a ajunge la Rapid, Neil Lennon a fost liber de contract în ultimii doi ani. Ultima oară a antrenat în Cipru, la Omonia Nicosia, acolo unde a rezistat din martie până în octombrie.


În palmaresul antrenorului nord-irlandez sunt cinci titluri de campion al Scoției cu Celtic, patru Cupe ale Scoției și o Cupă a Ligii.





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related