MM Stoica aruncă bomba: ”Sunt șanse mari să semneze în seara asta!”

Date:



Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a dezvăluit că situația fundașului Risto Radunovic este aproape de a fi rezolvată, cu mari șanse ca în viitorul apropiat documentele să fie semnate.


MM Stoica: “Sunt șanse mari să semneze în seara asta!”


Risto Radunovic, fundașul muntenegrean de 32 de ani, a fost subiectul multor speculații în ultimele săptămâni, având în vedere că recent a lăsat impresia că ar dori să părăsească echipa. Cu toate acestea, MM Stoica a confirmat că lucrurile sunt pe cale să se rezolve favorabil pentru FCSB.

  • MM Stoica, manager general FCSB / Foto: Imago Images


„Nu și-a prelungit încă înțelegerea cu noi. Sunt șanse mari ca în seara asta să se semneze documentele!” a declarat Stoica, conform Prima Sport.


Radunovic a fost o piesă importantă în echipa lui FCSB, cu un sezon solid stagiunea trecută. În sezonul trecut, fundașul a jucat în 39 de meciuri pentru echipa bucureșteană și a reușit să ofere 3 pase de gol și să înscrie o dată. Cota sa este estimată la 1,3 milioane de euro, conform site-urilor de speciaiate.


Risto Radunovic a fost transferat de FCSB în 2021 de la Astra Giurgiu pentru suma de 400.000 euro.


În ceea ce privește opțiunile pentru postul de fundaș stânga, FCSB mai dispune de David Kiki și Panțîru.


“Am semnat deja pe doi ani și jumătate!”, a declarat și Gigi Becali, patronul FCSB, în legătură cu contractul fundașului. DETALII AICI





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related