Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la CFR Cluj: “Rar vezi aşa ceva! O să fie interesant ce alege Dan Petrescu”

Date:



Louis Munteanu, atacantul transferat de CFR Cluj în această vară, a fost omul meciului, reușind să marcheze două goluri dintre care unul spectaculos.


Mihai Stoica, managerul general al FCSB, este de părere că dacă Louis Munteanu va continua să aibă astfel de evoluții, atunci Dan Petrescu va avea multe bătăi de cap în momentul în care va alege primul “11”.


MM, impresionat de Louis Munteanu


“La primul gol sunt greşeli individuale, dar la al doilea mai rar vezi aşa ceva. Acum, la CFR o să fie interesant, dubla lui Munteanu îl cam propune pentru primul ’11’. E cam interesant ce decizie o să ia Petrescu.


Ca să joace amândoi trebuie să joace unul dintre ei în margine, aşa cum a jucat Bîrligea la început, în margine, o să fie interesant. Dan Petrescu, la Urziceni, a schimbat sistemul, ştie fotbal. Vedem ce alege să facă. O să fie interesant”, a spus Mihai Stoica la Primasport.


În urma rezultatului de duminică seară, CFR Cluj a urcat pe locul șase în clasament (șapte puncte), în timp ce Unirea Slobozia se află pe 12, cu cinci puncte.


CFR Cluj nu va juca etapa următoare, deoarece și-a amânat meciul cu Oțelul Galați pentru a încerca să obțină o calificare în play-off-ul Conference League. Unirea Slobozia în schimb va primi vizita Petrolului Ploiești pe 16.08.2024.





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related