Ilie Dumitrescu a găsit cea mai mare problemă a lui Marius Șumudică la Rapid: ”E nevoie de foarte multă calitate!”

Date:



La finalul meciului, Marius Șumudică s-a arătat extrem de supărat pentru prestația echipei sale și a transmis că este nemulțumit de forma fizică a elevilor săi, dar și de efortul depus pe teren.


Ilie Dumitrescu: ”Nu știu cine va fi închizător, e o mare problemă la Rapid!”


Ilie Dumitrescu înțelege supărarea lui Marius Șumudică și consideră că tehnicianul va avea mult de muncă pentru a reuși să schimbe fața Rapidului.


Mai mult, fostul mare fotbalist consideră că giuleștenii suferă la capitolul mijlocașilor defensivi, dar și la nivelul fundașilor laterali. Prestația lui Braun și cea a lui Cristi Manea din meciul cu U Cluj nu l-au impresinat pe Ilie Dumitrescu.


Marius Șumudică era afectat, a fost debutul lui în Giulești. Este foarte greu să transformi o echipă, dintr-o echipă reactivă să joace pozițional și să desfacă adversarul. Este de muncă. E nevoie și de foarte multă calitate și de ceva timp pentru a lega anumite automatisme, relații de joc.


Vor fi în echipă Pașcanu, Grameni, Tobias, nu știu cine va fi închizător, pentru că acolo e o mare problemă la Rapid, nu au acoperit poziția asta. Hromada a avut ceva probleme, nu a jucat la un nivel foarte bun.


Pașcanu, Grameni, N’Jie, Boupendza și Christensen. Sunt cinci jucători care au nevoie de ceva timp împreună. Fundașii laterali nu s-au ridicat la un nivel foarte bun, nici Manea, nici Braun, care a făcut și ceva greșeli pe faza defensivă”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.


Clasamentul din Superliga României






Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related