FCSB a spart iar banca! A plătit 4,65 de milioane de euro pentru primăvara europeană și un nou titlu

Date:



Campioana României s-a calificat în faza principală a Europa League, în grupă, motiv pentru care în ultimele zile de transferuri a forțat câteva veniri și este, din nou, formația din Superliga care a plătit cel mai mult pentru aducerile de jucători.


În total, FCSB a plătit aproximativ 4,65 de milioane de euro pentru veniri, dorind să întărească lotul pentru un nou titlu, dar și pentru calificarea în următoarea fază a Europa League, după cea a grupei.

  • Gigi Becali / Sursă: Captură PRO TV


FCSB a cheltuit cei mai mulți bani pentru transferuri: 4,65 de milioane de euro


Suma a fost achitată pentru achizițiile a cinci jucători, conform Transfermarkt, pentru că la nivel oficial echipele nu comunică de fiecare dată sumele exacte plătite pentru anumite veniri.


De departe, cei mai mulți bani i-a plătit conducerea FCSB-ului pentru venirea atacantului Daniel Bîrligea de la CFR Cluj, 2.5 milioane de euro. Aceasta ar fi suma exactă, Gigi Becali recunoscând că a achitat către omologul său, Neluțu Varga, peste 2 milioane de euro.


”Sunt foarte fericit că sunt aici. Sunt foarte bucuros pentru cum am fost primit. Sunt pregătit pentru luptă. Sincer, de la ora trei până la 10, aveam apeluri peste apeluri. I-am spus managerului meu: rezolvă tu, eu mă duc să mă odihnesc. Este o mare plăcere, ai nevoie de încredere să faci rezultate, mi s-a dat mereu încredere, vreau să răsplătesc cu fapte.


Am fost un pic tulbure, în 2-3 secunde, apeluri peste apeluri, eram fericit, voiam să fac un pas în față. Au fost adevărate ofertele din Rusia, au fost refuzuri și din partea mea și din partea CFR-ului. Ne pregătim pentru acele meciuri, din Europa League.


Am avut ceva mesaje cu alți colegi, nu m-au influențat. Și peste șase luni pot să plec. Vreau să marchez, dar vreau să ajut și echipa. Marchez pentru mine și pentru echipă”, a spus Daniel Bîrligea în cadrul conferinței de prezentare la FCSB.


Daniel Bîrligea și Marius Ștefănecu, cei mai scumpi jucători transferați de FCSB


Al doilea cel mai scump fotbalist cumpărat de FCSB a fost extrema Marius Ștefănescu, Sepsi urmând să primească 1.3 milioane de euro. Conform oficialilor formației din Sfântu Gheorghe, până acum bucureștenii nu au achitat toată suma, dar în conturile lui Sepsi trebuie să ajungă, în final, suma amintită.


Daniel Popa, venit de la Universitatea Cluj, a costat-o pe campioana României 300.000 de euro, aceeași sumă fiind plătită și către FCU Craiova pentru aducerea lui William Baeten. Al cincilea jucător ajuns pe bani la campioana României este Mihai Popescu, fundaș adus de la Farul pentru 250.000 de euro.


FCSB acoperă venirile doar din banii pe Florinel Coman


Oricum, FCSB acoperă aceste veniri pe bani doar din plecarea lui Florinel Coman, care a semnat în Qatar pentru 5,25 de milioane de euro. Însă, trebuie remarcată și revenirea lui Florin Tănase pe lângă achizițiile pe sume importante. Acesta a semnat cu FCSB din postura jucătorului liber de contract.






Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related

iPhone 16 s-a lansat oficial. Primele imagini cu noile modele Apple

https://www.youtube.com/watch?v=uarNiSl_uh4 Întocmai ca în anii trecuţi, noua generaţie...

Locuri ideale pentru o vacanță wellness și spa în România

Stațiunile termale și balneoclimaterice din România sunt destinații...

Ce ne enervează #17 – Vin alegerile de parcă se duc

În această ediție, avem sărbătoare mare în PSD...