Elias Charalambous nu s-a abținut înainte de FCSB – Farul Constanța: “Transferul nostru este mai bun”

Date:



Cele două formații au avut un debut sub așteptări în campionat. Cu un meci mai puțin disputat, FCSB are doar două puncte, în timp ce Farul Constanța a acumulat patru puncte după primele patru etape.


Ce a declarat Elias Charalambous despre meciul din campionat


Întrebat despre partida cu Farul Constanța și despre jucătorii pe care îi va folosi, tehnicianul campioanei din Superliga României a explicat că va oferi șanse și fotbaliștilor mai puțin folosiți până acum.


“Jucăm împotriva unei echipe pe care o cunoaștem foarte bine. Cu siguranță, ei pot pune probleme, au un antrenor pe care îl respect foarte mult (n.r. – Gică Hagi). Va fi un meci foarte greu, vrem să luăm trei puncte.


Mâine este un meci diferit față de cel cu Oțelul, trebuie să ne îmbunătățim de la fiecare meci, să fim din ce în ce mai buni.


Vom face mai multe schimbări în echipă, să dăm șanse tuturor jucătorilor, să fie pregătiți să joace la acest nivel, de ce nu, să câștige un loc in primul 11, o rotație va fi cu siguranță, sunt sigur că jucătorii vor da totul pentru a câștiga meciul, voi vedea mâine câte schimbări voi face”, a declarat Elias Charalambous.


Antrenorul a fost întrebat și despre transferurile lui Florin Tănase și Denis Alibec: “Transferul pe care l-am făcut noi, Tănase, este cu siguranță mai bun față de cel al lui Alibec la Farul”.




Conferință de presă Elias Charalambous, înainte de FCSB – Farul Constanța (08.08.2024) pe www.sport.ro





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related