Dan Petrescu dă lovitura! Românul cu meciuri în Serie A vine la Cluj

Date:



CFR Cluj este aproape de a-l transfera pe Andres Sfait, un mijlocaș român de 19 ani legitimat la Salernitana, echipă care a retrogradat recent în Serie B. 


CFR dă lovitura! Românul cu meciuri în Serie A vine la Cluj


Sfait, care are două meciuri jucate în Serie A, este născut la Cluj-Napoca și ar putea reveni în orașul natal, după ce și-a făcut junioratul în Austria și a jucat pentru Salernitana încă din 2022.


Transferul este văzut ca parte din strategia CFR Cluj de a aduce jucători tineri cu potențial de a fi vânduți pe sume mari în viitor, strategie care a adus succes cu jucători precum Răzvan Sava și Daniel Bîrligea. 


Cotat la 500.000 de euro conform site-urilor de specialitate, Sfait a fost convocat recent la echipa națională U20 a României, unde a bifat două meciuri.


Expertul în transferuri Gianluca Di Marzio a confirmat că mutarea este aproape finalizată, iar pentru Andres Sfait ar fi o revenire simbolică acasă, la Cluj, unde ar putea începe un nou capitol în cariera sa.


Andres Sfait pentru Sport.ro, după debutul oficial: ”Acesta este doar începutul!”


Andres Sfait a debutat oficial la Salernitana în vara anului 2023, cu Paulo Sousa atunci pe bancă, într-un meci de Cupă, terminat cu scorul de 1-0 cu Ternana.


”Când am ieșit la încălzire, abia așteptam să intru pe teren! Iar când m-a chemat antrenorul să vin pentru schimbare, am fost, evident, foarte bucuros și motivat.


Înainte de intrarea pe gazon, Mister (n.r. – Paulo Sousa) mi-a arătat fazele fixe și unde trebuie să stau, m-a încurajat să fac un meci bun și m-a stimulat. 


Intrând pe teren, nu am avut emoții deloc, am vrut să țin mingea, acum sunt foarte mulțumit de meciul pe care l-am făcut, însă mereu se poate și mai bine.


Așa că o să mă antrenez din zi în zi tot mai mult pentru a ajunge unde mi-am propus, pentru că acesta este doar începutul!”, declara pentru Sport.ro, imediat după debut, tânărul fotbalist român.





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related