Cum fac milionarii bani: care sunt cele șapte surse de venit

Date:


Milionarul mediu are nu una, nu două, ci șapte surse diferite de venit, șapte fluxuri de bani care curg în conturile lor, construindu-și valoarea netă și asigurându-și viitorul financiar, potrivit unui raport de la IRS.

Un bărbat în costum stă în faţa mai multor teancuri de dolari, sugerând bogaţie

Milionarii au cel puţin şapte surse de venit

De ce sunt mai multe fluxuri de venit atât de puternice? Totul se rezumă la diversificare și managementul riscului, se arată în analiza citată. 

Datele IRS arată că cele 7 fluxuri de venit pot fi venituri din dividende, venituri din chirii, venituri din redevențe, câștiguri de capital din vânzarea activelor care s-au apreciat ca valoare, profituri dintr-o afacere, dar și dobânda din economii, obligațiuni sau activități de creditare

Construirea tuturor acestor șapte surse de venit poate dura ani, chiar decenii, potrivit Yahoo Finance. Dar trebuie început de undeva. 

Venituri din dividende din acțiuni: Investiția în acțiuni solide care plătesc dividende vă poate oferi un flux constant de venituri trimestriale sau chiar lunare. Și datorită puterii dobânzii compuse, acele dividende se pot adăuga cu adevărat în timp pe măsură ce le reinvestiți.

Venituri din chirie din imobiliare: Deținerea de proprietăți de investiții pe care le închiriați chiriașilor este o metodă încercată și adevărată de a genera venituri suplimentare. Și în era Airbnb și VRBO, este mai ușor ca niciodată pentru oamenii obișnuiți să devină proprietari.

Cu toate acestea, cumpărarea de bunuri imobiliare fizice necesită destul de mult capital inițial. 

Veniturile din dobânzi: Având în vedere mediul actual cu rate ridicate, este momentul perfect pentru a începe să generați venituri din dobânzi și să obțineți randamente mai mari.

Crearea mai multor fluxuri de venit este unul dintre cei mai importanți pași pe care îi puteți face în călătoria voastră către libertatea financiară și atingerea acelui statut de milionar râvnit.

În plus, mulți investitori au auzit despre oportunitățile oferite pe termen lung de investițiile pasive. Unii dintre ei le percep ca pe o formă de economisire prin intermediul unei strategii pe termen lung care constă în investirea unor anumite sume pe piețele de acțiuni, mărfuri sau obligațiuni. ETF-urile îți permit să acumulezi o cantitate uriașă de active.

Provocarea constantă a investițiilor este de a multiplica profiturile ținând riscul sub control. Păstrarea banilor în bancă, pe termen lung, nu conservă puterea de cumpărare în fața unei inflații în creștere.

Depozitele pot oferi randamente satisfăcătoare, dar numai în perioadele cu rate ale dobânzii mai ridicate. Fondurile mutuale, pe de altă parte, percep comisioane ridicate de gestionare a capitalului. Acest lucru poate reduce randamentul unei investiții și poate pune o presiune suplimentară asupra performanței acesteia, chiar dacă generează pierderi. 



Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related